У столичному метро відкрили виставку плакатів #Затурнікетом

У столичному метро відкрили виставку плакатів #Затурнікетом

Фото
Укрінформ
У вестибюлі станції метро «Золоті ворота» відкрили виставку плакатів #Затурнікетом.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нам надзвичайно приємно, що ця виставка відкрилася. Ми проявили більше, ніж завжди, ініціативи для того, щоб вона реалізувалася. Я особисто вважаю, що ілюстратори є недооціненими в Україні. Коли ми купуємо книжку, ми бачимо насамперед картинки, але всі вершки знімає саме автор книги... Ми повинні підсвічувати тих людей, які малюють", - сказала на відкритті виставки заступниця начальника метро Наталка Макогон.

У столичному метрополітені презентували виставку плакатів #Затурнікетом / Фото: Анатолій Сірик. Укрінформ

На відкритті виставки кожен охочий міг приєднатися до створення «живого» плакату за допомогою кольорових маркерів та отримати на згадку про подію авторську листівку від ілюстраторів-учасників виставки.

Читайте також: Центр Івана Марчука розмістять у колишній будівлі посольства США, законсервованій з 2012 року

Виставка плакатів створена ілюстраторами з артоб’єднання ВМІЮ. На роботи ілюстраторів надихнула атмосфера та своєрідний колорит київської «підземки». Учасниками проєкту стали ілюстратори: Єкатерина Прусенко, Ольга Дубровіна, Ярослав Борута, Лана Мохнач, Маха Третьякова, Ніка Любчич, Таїсія Ястремська, Інна Пилипенко.

Виставка триватиме з 2 лютого до 4 березня.

Як повідомлялося, раніше на станції метро "Золоті Ворота" відкрили виставку, присвячену 115-річчю від дня заснування столичної газети "Вечірній Київ".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-