У столиці відкрили виставку до 115-річчя газети «Вечірній Київ»

У столиці відкрили виставку до 115-річчя газети «Вечірній Київ»

Фото
Укрінформ
У Києві на станції метро "Золоті Ворота" відкрили виставку, присвячену 115-річчю від дня заснування столичної газети "Вечірній Київ".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми в спілці журналістів України щиро радіємо сьогоднішній події. Радіємо тому, що звичайні громадяни можуть знову знайомитись з достойним брендом, з брендом "Вечірній Київ". Кияни і всі інші відвідувачі теж будуть упевнюватись в цьому гаслі, який на сьогодні є стратегічним для НСЖУ - "Журналісти важливі". Бо журналісти дійсно недосипають ночами... Ця професія дійсно недостатньо комфортна на сьогодні, але вона дуже відповідальна", - сказав під час презентації виставки голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко.

На станції «Золоті ворота» відкрили виставку до 115-річчя «Вечірнього Києва» / Фото: Вечірній Київ

Він зазначив, що саме друковані ЗМІ наразі зазнають трансформації, але яка б не була трансформація, у людей є потреба саме в достовірній інформації.

Виставка включає 20 інформаційних стендів, за допомогою яких можна простежити історію становлення та розвитку газети - починаючи із першого випуску, який побачив світ у 1906 році, і до сьогодення. Експозиція також знайомить киян із найбільш знаковими статтями "Вечірнього Києва", присвяченими найважливішим подіям в історії Києва та України, відомими авторами, які в різні часи публікувалися в газеті.

Як повідомлялося, раніше в артвестибюлі станції «Золоті ворота» відкрилась фотовиставка «Ленержі – кращі фото природи».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-