Замовника масових протестів у Києві ще шукають - поліція

Замовника масових протестів у Києві ще шукають - поліція

Укрінформ
Правоохоронці ще не визначили замовників протестних акцій під Офісом Президента, які ставили за мету розхитати внутрішньополітичну ситуацію в Україні.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це на брифінгу повідомив голова Національної поліції України Ігор Клименко.

«За процесуального керівництва Офісу генпрокурора, організатора та його помічника було затримано. Інкримінуємо їм замах на масові заворушення. Слідчі вже підготували та вручають фігурантам повідомлення про підозру та звертаються до суду про безальтернативне взяття під варту. Ми ще на шляху встановлення замовників та кінцевих бенефіціарів протестних акцій, але розуміємо, кому вигідна подібна дестабілізація в країні», - наголосив Клименко.

Він зазначив, що головною метою акції мали стати дестабілізація внутрішньополітичної ситуації в державі, дискредитація органів влади та створення резонансу не лише у вітчизняному медіапросторі, а й за кордоном.

Читайте також: На організацію заворушень у Києві замовники виділили понад мільйон гривень – поліція

Як повідомляв Укрінформ, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський повідомив, що співробітники Національної поліції затримали групу осіб, які планували масові заворушення в Києві. Загальна кількість учасників для мітингу - до 5 тисяч осіб, з них до 1,5 тисячі - так звані тітушки, які мали влаштувати бійки з правоохоронцями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-