Учасники акції «SaveФОП» прийшли під Офіс Президента

Учасники акції «SaveФОП» прийшли під Офіс Президента

Оновлено
Укрінформ
Учасники акції «SaveФОП» прийшли з-під будівлі Верховної Ради до Офісу Президента України.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Учасники акції прийшли під ОП з боку вулиці Лютеранської, але вхід під Офіс Президента перекритий.

Наразі тривають виступи мітингувальників з їхнього автомобіля із гучномовцем, який супроводжував їхню колону на Банкову.

Потім активісти мають намір піти на Хрещатик.

Як повідомляв Укрінформ, 25 січня під стінами українського парламенту розпочалася акція руху «SaveФОП» під назвою «Влада, приймай, або йди геть!», учасники якої протестують проти тотальної фіскалізації.

Під стінами Верховної Ради проходить акція руху «SaveФОП» / Фото: Геннадій Мінченко. Укрінформ

Мітингувальники, серед іншого, закликають депутатів ВР ухвалити законопроєкти № 5866 (про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо створення умов для розвитку фізичних осіб-підприємців та підвищення прозорості їхньої діяльності), та 5866-1 (про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо спрощення ведення господарської діяльності, підвищення її прозорості та створення умов для розвитку малого бізнесу).

Акції підприємців тривають з минулого року. Зокрема, раніше вони вимагали надати їм можливість працювати в умовах карантину.

Читайте також: Поліція почала затримувати ФОПів, під Радою сталися сутички

Рух #SaveФОП — український громадський рух, учасники якого виступають за зменшення фінансового навантаження на малий та середній бізнес шляхом продовження для приватних підприємців спрощеної системи оподаткування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-