Поліція почала затримувати ФОПів, під Радою сталися сутички

Поліція почала затримувати ФОПів, під Радою сталися сутички

Фото
Укрінформ
Правоохоронці почали затримувати учасників акції руху «SaveФОП», які прийшли під будівлю Верховної Ради України у вівторок.

Про це передає кореспондент Укрінформу.

За попередніми даними, правоохоронці відвели у автозаки до 5 осіб. Після цього люди почали підходити до цих автозаків, і почалися сутички між мітингувальниками і правоохоронцями.

Фото: Олег Богачук. Цензор

Але вони були короткотривалими, і наразі ці сутички вже припинилися, сторони наразі розмовляють між собою.

Раніше поліція закликала організаторів та учасників акції у центрі Києва біля Верховної Ради дотримуватися мирного формату і не влаштовувати провокації.

“Сьогодні у центральній частині Києва біля Верховної Ради відбувається акція за масової участі громадян. З метою забезпечення публічної безпеки і порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції спільно з військовослужбовцями Національної гвардії та співробітниками ДСНС несуть службу у посиленому режимі. Задля запобігання правопорушень поліцейські проводять превентивну роботу з учасниками заходу”, - ідеться у повідомленні

Як повідомляв Укрінформ, 25 січня під стінами українського парламенту проходить акція руху «SaveФОП» під назвою «Влада, приймай, або йди геть!», учасники якої протестують проти тотальної фіскалізації.

Під стінами Верховної Ради проходить акція руху «SaveФОП» / Фото: Геннадій Мінченко. Укрінформ

Акції підприємців тривають з минулого року. Зокрема, раніше вони вимагали надати їм можливість працювати в умовах карантину.

Читайте також: ФОПи під Радою блокували підходи і кидали петарди, травмована жінка

Рух #SaveФОП — український громадський рух, учасники якого виступають за зменшення фінансового навантаження на малий та середній бізнес шляхом продовження для приватних підприємців спрощеної системи оподаткування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-