ФОПи під Радою блокували підходи і кидали петарди, травмована жінка

ФОПи під Радою блокували підходи і кидали петарди, травмована жінка

Фото
Укрінформ
Під час акції підприємців біля Верховної Ради внаслідок вибуху петарди травмовано одну жінку, інформація щодо того, чи є затримані, наразі з’ясовується. 

Про це інформує поліція Києва, передає Укрінформ.

У п’ятницю в урядовому кварталі, де проходить акція за масової участі громадян, для забезпечення публічної безпеки і порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Нацгвардії, співробітники ДСНС, кінологи, вибухотехніки і поліція діалогу несуть службу у посиленому режимі.

Акція ФОПів під Радою / Фото: Тарасов Володимир. Укрінформ

«Під час заходу окремі його учасники вдалися до протиправних дій та почали блокувати підходи до Верховної Ради України і кидати піротехнічні засоби. Внаслідок вибуху петарди травмувалася жінка - учасниця акції. Лікарі надають потерпілій необхідну медичну допомогу на місці», - йдеться у повідомленні.

Поліцейські проводять превентивну роботу з учасниками заходу та закликають мітингарів дотримуватися заявленого мирного формату проведення акції.

У поліції наголосили, що правоохоронці негайно реагуватимуть на будь-які правопорушення та притягуватимуть винних до відповідальності.

«Відтак звертаємося до організаторів та учасників акції не вдаватися до провокацій, не порушувати громадський порядок та проводити заплановані заходи відповідно до вимог чинного законодавства», - зазначається у повідомленні.

Під час самої акції також відбулася штовханина між правоохоронцями і учасниками.

Зі свого боку речниця Печерського райуправління поліції Києва Оксана Тищенко повідомила Укрінформу, що інформація щодо того, чи є наразі затримані особи під час цієї акції, ще з’ясовується.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю під стінами Верховної Ради відбувається мітинг підприємців, які виступають за відтермінування запровадження РРО.

Акції підприємців тривають з минулого року. Зокрема, раніше вони вимагали надати їм можливість працювати в умовах карантину.

Рух #SaveФОП — український громадський рух, учасники якого виступають за зменшення фінансового навантаження на малий та середній бізнес шляхом продовження для приватних підприємців спрощеної системи оподаткування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-