У Києві затримали 62-річного чоловіка, який два дні утримував та ґвалтував молоду дівчину

У Києві затримали 62-річного чоловіка, який два дні утримував та ґвалтував молоду дівчину

Укрінформ
У Києві правоохоронці затримали 62-річного чоловіка, який протягом двох днів утримував проти волі та ґвалтував молоду дівчину.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська прокуратура.

"За процесуального керівництва Дарницької окружної прокуратури міста Києва слідчими поліції затримано 62-річного чоловіка за підозрою у зґвалтуванні 25-річної дівчини та незаконному утриманні проти її волі", - ідеться в повідомленні.

За даними слідства, 16 січня зловмисник шляхом обману завів потерпілу до свого помешкання, де протягом двох днів утримував проти її волі та ґвалтував.

Читайте також: У Франції католицька церква виплатить компенсації дітям-жертвам домагань священників

Оскільки дівчина намагалася чинити опір, чоловік застосовував до неї фізичне насильство, наносив тілесні ушкодження, душив, підпалював їй волосся.

18 січня зловмисник відпустив дівчину, після чого вона одразу звернулася до правоохоронних органів.

Вжитими оперативно-розшуковими заходами правоохоронцям вдалося встановити та затримати нападника. Ним виявився 62-річний уродженець міста Умань Черкаської області.

У квартирі затриманого був проведений невідкладний обшук, у ході якого виявлені та вилучені особисті речі потерпілої, мотузка та інші речові докази.

Затриманому оголошена підозра. Вирішується питання про обрання йому безальтернативного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває. Проводяться невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів, а також встановлення всіх обставин кримінального правопорушення.

Читайте також: Суд дав десять років тюрми гвалтівнику, який орудував у Сирецькому парку

Як повідомляв Укрінформ, у жовтні в Києві суд засудив 38-річного уродженця міста Єреван (Вірменія) до 7 років 6 місяців позбавлення волі.

Встановлено, що зловмисник, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема за насильницькі злочини проти статевої свободи, силоміць відвів потерпілу в безлюдне місце, де зґвалтував.

У ході судового розгляду прокурор повністю довів вину обвинуваченого у вчиненні вказаного злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-