На Алеї Небесної Сотні прикрасили ялинку для героїв

На Алеї Небесної Сотні прикрасили ялинку для героїв

Фото
Укрінформ
У столиці напередодні новорічно-різдвяних свят пройшла акція «Ялинка для Героїв» із вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Участь в заході взяли близько 30 осіб, передає кореспондент Укрінформу.

«Ангелики - це символ святості, світла, і вони для нас є янголами совісті, честі і гідності. Для нас акція має дуже важливе значення - нагадати всьому світу, що і як тут відбувалося. Тут ми передусім нагадуємо про героїв сьогодення», - сказала дружина Героя Небесної Сотні Віктора Швеця Тамара Швець.

Зокрема, родини Героїв і небайдужі громадяни прикрасили новорічну ялинку біля народного меморіалу на Алеї Небесної Сотні різноманітними іграшками, зокрема і у вигляді янголів - жовтого, синього, жовто-синього і білого кольорів, та серцями - жовтого і синього кольорів.

На мотузках між деревами неподалік ялинки також були розвішані іграшки у вигляді янголів та сердець.

Крім того, на ялинці розвішували і випічку як прикраси - у вигляді жовто-синіх крил і сердець.

За словами ініціаторів акції, такі янголи символізують полеглих за Україну героїв.

Після цього учасники заходу мають намір так само прикрасити новорічну ялинку біля Меморіалу пам'яті загиблим киянам - учасникам АТО/ООС, який знаходиться на вулиці Михайла Грушевського, та ялинку біля Стіни пам'яті на Михайлівський площі.

Організували акцію Національний музей Революції гідності, Київський міський центр допомоги учасникам Антитерористичної операції та ГО Родини «Небесної сотні».

Як повідомлялося, 23 грудня родини зниклих безвісти та полонених провели під Офісом Президента акцію «Різдво з Президентом».

Фото: Павло Багмут

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-