Дарницька ТЕЦ працює у штатному режимі

Дарницька ТЕЦ працює у штатному режимі

Укрінформ
Попри критичну ситуацію в Україні, що склалася з постачанням та забезпеченням вугіллям енергетичної галузі, ТОВ «Євро-Реконструкція», яка управляє Дарницькою ТЕЦ-4 в місті Києві, продовжує працювати у штатному режимі, використовуючи природний газ.

Про це в коментарі Укрінформу повідомив керівник ТОВ «Євро-Реконструкція» Юрій Тараканов.

«Робота на природному газі ніяким чином не вплине на вартість послуг з теплопостачання та гарячого водопостачання, які отримують споживачі зони обслуговування підприємства», - запевнив Тараканов.

За його словами, задля забезпечення ТЕЦ вугіллям, підприємство веде переговори зі світовими трейдерами. На сьогодні підприємство вже очікує на прибуття кількох балкерів з вугіллям з Південно-Африканської Республіки.

«Ми гарантуємо виконання своїх зобов’язань із забезпечення якісного та безперебійного теплопостачання та гарячого водопостачання до домівок своїх споживачів киян протягом усього опалювального періоду 2021-2022 років», - підкреслив Тараканов.

Як повідомлялося, раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що Служба безпеки направила Кабінету Міністрів лист, в якому попередила про критично низький рівень запасів вугілля на ТЕС і ТЕЦ.

Однак Прем'єр-міністр Денис Шмигаль запевнив, що на сьогодні проблема з постачанням вугілля на теплові електростанції та теплоелектроцентралі України вирішена, щомісячне постачання палива становить 2 млн тонн при споживанні 1,7 млн тонн.

За офіційними даними, станом на 13 грудня 2021 року запаси вугілля на складах теплоелектростанцій становили 451 тис. т, що на 8,7% більше порівняно із запасами на 6 грудня.

Фото: ТОВ «Євро-Реконструкція»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-