У Києві працюватимуть 14 новорічних локацій

У Києві працюватимуть 14 новорічних локацій

Укрінформ
У Києві з 16 грудня відкриються 14 новорічних локацій.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

“Столична влада вже 7 рік поспіль використовує свій успішний досвід, коли до створення новорічних локацій долучається приватний бізнес. Це, у першу чергу, дозволяє зекономити десятки мільйонів бюджетних коштів, які потребують інші галузі. Водночас таке партнерство дозволяє створити сучасні європейські локації, які є магнітом не тільки для киян, а й для гостей столиці”, - зазначив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Він нагадав, що "головна ялинка Києва і країни вже два роки поспіль потрапляла до європейського рейтингу найкрасивіших ялинок, і це реальне визнання нашої співпраці з бізнесом”.

За словами директорки Департаменту культури КМДА Яни Барінової, цьогоріч надали можливість різним командам облаштувати новорічні локації. Це буде не тільки новий досвід, а й реальна конкуренція креативних груп, які в боротьбі за відвідувача піднімуть планку якості святкування.

“Незабаром розпочнуться монтажні роботи святкових локацій – на Софійській та Контрактовій площах та біля Арки дружби народів, тож скоро всі вулиці та площі будуть прикрашені, а в кожному районі столиці з’явиться новорічна ялинка. Цьогоріч ми поставили за мету провести незабутнє та яскраве свято, враховуючи виклики сьогодення, а також потреби всіх соціальних і вікових груп населення”, – зауважила Барінова.

Найближчим часом Департамент культури КМДА оприлюднить чіткий план заходів у столиці з урахуванням головних подій та перекриттів руху під час свят.

Як повідомляв Укрінформ, у серпні Департамент культури КМДА оголосив три мистецьких конкурси на кращі культурно-мистецькі проєкти з організації та проведення новорічних і різдвяних свят.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-