У Києві оголосили три мистецьких конкурси до святкування Нового року

У Києві оголосили три мистецьких конкурси до святкування Нового року

Укрінформ
Департамент культури Київської міськдержадміністрації оголосив три мистецьких конкурси на кращі культурно-мистецькі проєкти з організації та проведення новорічних і різдвяних свят.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє КМДА.

«Проведення цих конкурсів дасть старт підготовці до проведення передноворічних заходів у столиці. Ми чекаємо на цілісні концепції із врахуванням інклюзії та забезпеченням безбар’єрності. Крім того, проєкти мають бути розраховані на масову аудиторію та враховувати потреби всіх соціальних і вікових груп населення», – зазначила директорка Департаменту культури Яна Барінова.

За її словами, надання фінансової підтримки з бюджету Києва передбачається для реалізації заходів на Софійській площі, Володимирському проїзді (на відрізку від Михайлівської площі до перетину з вулицею Алли Тарасової), на території Центрального парку культури і відпочинку м. Києва (Маріїнський парк, естрада Міського саду) – граничний обсяг витрат із бюджету Києва 2 млн 200 тис. грн; на Контрактовій площі – граничний обсяг витрат з бюджету Києва 569 тис. грн; на території Центрального парку культури і відпочинку м. Києва (територія біля Арки Дружби народів) – граничний обсяг витрат з бюджету Києва 569 тис. грн.

Читайте також: Мистецькі проєкти представлять Україну на виставках в Італії та Польщі

Заяви про участь у мистецькому конкурсі потрібно подати за формою: https://cutt.ly/eQVyhbJ

Конкурсні пропозиції приймають у друкованому вигляді (у двох примірниках) до 15:30 14 вересня за адресою: 01024, Київ, б-р Т. Шевченка, 3, Департамент культури КМДА, відділ мистецтв та культурно-освітніх закладів, каб. № 308, контактні телефони: (044) 279-62-92, (066) 153-93-80.

Переможці мистецьких конкурсів будуть визначені на засіданні Художньої ради з питань розгляду культурно-мистецьких проєктів при Департаменті культури, яке планується у період з 16 до 24 вересня.

Читайте також: "Культура в часи кризи": Ткаченко розповів про спрощену процедуру подачі заявок

Як повідомляв Укрінформ, 5 серпня український осередок міжнародного ПЕН-клубу оголосив конкурс на здобуття Премії імені Юрія Шевельова з есеїстики за 2021 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-