В Україні з’явиться унікальна міжнародна школа світового рівня

В Україні з’явиться унікальна міжнародна школа світового рівня

PR
Укрінформ
Освітня Група Брукс (Brookes Education Group) та CIL International (Україна), які підписали партнерську угоду у грудні 2020 року, об’єднують зусилля, щоб започаткувати міжнародну школу нового покоління у Києві. 

Про це йдеться на сайті Brookes Education Group, передає Укрінформ.

«Brookes Education Group (BEG) та CIL International оголошують про створення міжнародної школи зі ступенями освіти EC-12 (від трьох років до 12 класу) Brookes CIL International School у Києві (Україна), яка пропонує можливість отримання преміальної міжнародної освіти для 700+ міжнародних та українських студентів. Міжнародна Школа Brookes CIL офіційно є школою-кандидатом* Міжнародного бакалаврату IB, що реалізує програми PYP, MYP та DP. Ця школа прагне отримати авторизацію як Світова IB (International Baccalaureate) школа. Світові IB школи – це навчальні заклади, які мають спільну філософію: відданість високоякісній та цікавій міжнародній освіті, яку CIL International School вважає дуже важливою для наших студентів», – йдеться у повідомленні.

Очікується, що школа Brookes CIL почне роботу у вересні 2022 року. Зазначимо, що *тільки школи, уповноважені Міжнародною організацією IB, можуть запропонувати одну з чотирьох академічних програм: програму для учнів початкової школи (PYP), програму для учнів середньої школи (MYP), дипломну програму для учнів старшої школи (DP) або професійно-орієнтовану програму (CP). Статус школи-кандидата не гарантує подальшої авторизації. Щоб отримати повну інформацію про Міжнародну організацію IB і її програми, відвідайте сайт ibo.org.

«Ми з гордістю і радістю хотіли б оголосити, що підписали угоду з CIL International у Києві (Україна) про розвиток міжнародної школи преміумкласу для нового покоління учнів від 3 до 18 років, яка стане найновішим членом Освітньої Групи Брукс, – розповів Kevin Skeoch (Кевін Скіоч), директор-засновник школи та директор ради директорів Освітньої Групи Брукс. – Міжнародна школа Brookes CIL – це заклад освіти, розташований у центральній локації Києва, який є високотехнологічною будівлею. Тут працюватимуть найдосвідченіші міжнародні викладачі, що залучить в Україну найвищі освітні стандарти, а разом з цим і багато нових можливостей для українських та іноземних сімей».

В Україні з’явиться унікальна міжнародна школа світового рівня / Фото: Школа Brookes CIL International School

Зазначається, що загалом в освітній мережі Brookes Education Group є школи у дев’яти країнах, зокрема у Канаді, США, Великій Британії, Китаї, Індії, Південній Кореї тощо.

«З мрією забезпечити майбутнє, повне можливостей для студентів у Києві, CIL International у співпраці з Brookes Education Group побудувала заклад, що пропонує досвід світового класу та використання надсучасного обладнання для студентів, щоб створити передумови, в яких вони зможуть перевершити стандартну освіту, – сказали у пресслужбі Brookes CIL International School. – Ми переглядаємо навчальні практики, щоб адаптуватися до соціального, політичного та економічного клімату після COVID-19, забезпечуючи нашим молодим майбутнім лідерам готовність до викликів нового покоління. Відповідно до нашої місії та завдяки унікальним можливостям BEG ми допоможемо студентам розкрити свою пристрасть до навчання, розвинути характер і зрозуміти їхній зв’язок з іншими особистостями та суспільством».

У повідомленні зазначається, що школа буде розташована на загальній площі у 25 тис. кв. м.

«Унікальна в архітектурному відношенні будівля стане центром для процвітання студентів усіх галузей, пропонуючи повний доступ до сучасних просторих класів, їдалень та кафе, двох науково-технічних лабораторій Makerspace, професійних спортивних споруд, залу для виступів, фізичних, хімічних та біолабораторій, декількох ІТ-комплексів, бібліотек, кулінарного центру, музичної, підкастової та редакторської студій, а також спеціалізованого навчального середовища, що підвищує рівень навчання за допомогою інтегрованих технологій», – повідомляється на сайті Brookes Education Group.

Brookes CIL розвиває інклюзивну, споріднену та сповнену підтримки міжнаціональну спільноту, що збагачує навчальний та емоціональний досвід учнів. Змінюючи освіту, міжнародна школа викличе пристрасть до навчання, підтримає розвиток характеру учнів та надасть місцеві та глобальні можливості для процвітання у BEG та за його межами, говориться в повідомленні.

Фото: Brookes CIL International School

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-