У Кличка розповіли, як дитсадки працюватимуть до запровадження «червоної» зони

У Кличка розповіли, як дитсадки працюватимуть до запровадження «червоної» зони

Укрінформ
До запровадження червоного рівня епідемічної небезпеки дитячі садки в Києві працюватимуть у штатному режимі.

Про це сказав перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба під час пресбрифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дитячі садки усіх форм власності до запровадження червоного рівня епіднебезпеки працюватимуть у штатному режимі. До чого треба готуватися якнайшвидше, до того, щоб після посилення карантину, тобто у червоній зоні будуть працювати виключно ті дитячі заклади, де вакцинованих є 100% персоналу", - сказав Кулеба.

Він зазначив, що усі установи, підприємства, суб'єкти господарювання з моменту входу у червону зону працюватимуть виключно за наявності 100% кількості вакцинованого персоналу.

Читайте також: Вінницькі школярі пішли на дострокові канікули

"Мається на увазі вакцинація двома дозами. Ми виходимо з нормативних і законодавчих документів, які на сьогодні діють в Україні, і говоримо про дві дози", - додав Кулеба.

Як повідомлялося, з суботи, 23 жовтня, столичні школи йдуть на двотижневі канікули.

Раніше Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 12 жовтня підтримала пропозицію Міністерства охорони здоров’я рекомендувати МОН звернутися в установленому порядку до обласних та Київської міської держадміністрацій з пропозицією перенесення осінніх канікул в закладах освіти на 18 жовтня 2021 року.

Міністерство освіти і науки рекомендувало закладам загальної середньої освіти оголосити канікули з 18 жовтня.

Фото: kiev.klichko.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-