До комунальників Голосіївського району прийшли з обшуками

До комунальників Голосіївського району прийшли з обшуками

Укрінформ
У Києві проходять обшуки на комунальному підприємстві «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Голосіївського району».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська прокуратура у Телеграмі.

Сьогодні Голосіївська окружна прокуратура міста Києва спільно з Голосіївським управлінням поліції проводить обшуки у службових приміщеннях КП в рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України.

Як з'ясувало слідство, посадові особи комунального підприємства за результатами проведення конкурсних торгів безпідставно надали перевагу підконтрольним підприємствам, та на основі укладених договорів перерахували на їхні рахунки бюджетні кошти за роботи з реконструкції системи теплопостачання, які виконувалися за завищеними цінами та не в повному обсязі.

Читайте також: ДБР — про корупцію у Києві: місто щороку може втрачати 10 мільярдів

Такі дії посадовців спричинили збитки територіальній громаді на суму понад 2 млн грн.

У ході обшуку правоохоронці вилучили документи щодо проведення тендерної закупівлі та фінансово-господарських взаємовідносин комунального підприємства ​з приватним товариством.

Як повідомляв Укрінформ, у розтраті близько 500 тис. грн підозрюють експосадовця комунального підприємства «Київводфонд».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-