Звинувачення київської влади в корупції: Кличко найняв юридичну компанію

Звинувачення київської влади в корупції: Кличко найняв юридичну компанію

Укрінформ
Київ уклав меморандум з юридичною компанією щодо аналізу та юридично-правової оцінки корупційних звинувачень, висунутих на адресу міської влади останніми місяцями.

Про це заявив мер столиці Віталій Кличко, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу КМДА.

«Я хочу повідомити, що Київ уклав меморандум з юридичною компанією щодо здійснення аналізу та надання юридично-правової оцінки корупційним звинуваченням, висунутим за останній час на адресу столичної влади. Місто прагне, аби ці факти були оцінені незалежними фахівцями з метою подальшого реагування. Нам вкрай важливо, щоб була оприлюднена об’єктивна інформація, а не маніпуляції, які відбуваються останнім часом», – заявив Кличко.

За його словами, масові обшуки, які паралізують роботу комунальних підприємств і структурних підрозділів міської влади, і які тривають вже кілька місяців, є системним, політично мотивованим тиском на владу Києва.

«Комусь не хочеться, аби в столиці відбувалися зміни, наводили лад. Лунає неправдива інформація, звинувачення. І що стосується Муніципальної варти, інших речей. Того ж паркування. Ці дії спрямовані на дискредитацію столичної влади та мене особисто. Та на створення перешкод для втілення важливих для міста і киян проєктів. І робиться це з однією метою – спаплюжити мою репутацію. Та створити підґрунтя, щоб всупереч Конституції призначити головою КМДА зальотного ставленика, а не того, кого обрали кияни», – наполягає Кличко.

Читайте також: Деякі «сусіди» намагаються захопити землі столиці – Кличко

Як повідомлялося, перший заступник голови Київміськдержадміністрації Микола Поворозник має намір подати позов до суду на колишнього радника Київського міського голови через оприлюднене ним розслідування, де фігурує прізвище посадовця.

Раніше колишній радник Київського міського голови Максим Бахматов опублікував у Фейсбуці розслідування про Миколу Поворозника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-