Поворозник буде судитися з колишнім радником Кличка через викладене розслідування

Поворозник буде судитися з колишнім радником Кличка через викладене розслідування

Укрінформ
Перший заступник голови Київміськдержадміністрації Микола Поворозник має намір подати позов до суду на колишнього радника Київського міського голови через оприлюднене ним розслідування, де фігурує прізвище посадовця.

Про це Поворозник повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Колишній радник Київського міського голови учора оприлюднив так зване розслідування, де фігурує моє прізвище. Згадують мене та членів моєї родини. Хочу повідомити – поширена неправдива інформація, і я подаю позов до суду на її автора», – написав перший заступник голови КМДА.

Він також звернувся до Національного антикорупційного бюро з вимогою оперативно провести повну та неупереджену перевірку інформації, поширеної у соцмережах та ЗМІ, та оприлюднити її результати.

Читайте також: Заступник голови КМДА Поворозник заявив про намір захищати свою репутацію в суді

«Я з усією відповідальністю заявляю, що законів не порушую. За безпідставні звинувачення, які шкодять моїй репутації та зачіпають честь і гідність моєї сім’ї, їхні автори мають нести відповідальність. Я як ніхто зацікавлений в оперативному і неупередженому розслідуванні цього випадку», – заявив Поворозник.

Раніше колишній радник Київського міського голови Максим Бахматов опублікував у Фейсбуці розслідування про Миколу Поворозника.

Як повідомлялося, радник міського голови та очільник Офісу трансформації Максим Бахматов тимчасово йде з КМДА.

Читайте також: У КМДА кажуть, що із понад 70 обшуків 53 не стосуються роботи комунальників

Максим Бахматов з 20 вересня 2019 року був призначений радником Київського міського голови зі стратегічних питань, інвестиційних питань, діджиталізації, інформаційних технологій, транспортної інфраструктури, архітектури та містобудування (на громадських засадах).

У травні перший заступник голови КМДА Микола Поворозник заявляв, що позиватиметься до голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії та народного депутата від "Слуги народу" Ірини Верещук щодо захисту ділової репутації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-