«МХП – Громаді» взяв участь у V міжнародному форумі «Креативна Україна»

«МХП – Громаді» взяв участь у V міжнародному форумі «Креативна Україна»

PR
Укрінформ
У Києві відбувся V міжнародний форум «Креативна Україна». В його роботі взяв участь Фонд «МХП – Громаді».

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі МХП.

«МХП багато взаємодіє з громадськістю на територіях, де розташовані виробничі потужності компанії, інвестує в розвиток населення, сприяє позитивним змінам всередині громад. Місія фонду – розвивати громади, організовувати населення задля вирішення культурних, соціальних, економічних та екологічних проблем в селах та маленьких містечках. Для нас дуже важливо розвивати культурну складову в тій місцевості, де розташовані потужності МХП, щоб там хотілось залишатись жити та насолоджуватись життям», - зазначила у виступі на форумі директорка Фонду «МХП – Громаді» Тетяна Волочай.

Вона взяла участь у панельній дискусії Українського культурного фонду «Business Culture Hub: бізнес, що підтримує культуру інвестицій у майбутнє», де поділилась досвідом реалізації спільних проєктів між представниками органів влади та бізнесу, співпраці з міжнародними організаціями, іншими фондами.

Під час виступу Тетяна Волочай також презентувала проєкти, які було реалізовано за підтримки фонду протягом 2021 року, зокрема: «Крутий Заміс», «Кіно просто неба», «ШеФест» та «ОпераФест Тульчин».

Читайте також: МХП реалізує соціальні ініціативи вчителів у межах премії Global Teacher Prize Ukraine

МХП — одна з перших компаній в Україні, яка почала впроваджувати програми корпоративної соціальної відповідальності (КСВ). Інструментом здійснення корпоративно-соціальної відповідальності холдингу МХП є Фонд «МХП-Громаді». Сьогодні участь у проєктах компанії беруть органи самоврядування, громадські організації, підприємці, а також активні представники громад у місцях присутності підприємств холдингу, які зацікавлені змінити життя на краще. МХП створює умови для комфортного життя людей. Лише за 2020 рік компанія направила на програми КСВ близько 200 млн грн, і ці інвестиції постійно зростають.

Міжнародний форум «Креативна Україна» - найбільша у Східній Європі платформа, яка збирає політиків та експертів для обговорення формування державної політики у сфері креативних індустрій.

Фото: МХП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-