Ткаченко запрошує оглянути екоскульптуру «Київський кит» на території ВДНГ

Ткаченко запрошує оглянути екоскульптуру «Київський кит» на території ВДНГ

Фото
Укрінформ
Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко запрошує українців помилуватися екологічною скульптурою “Київський кит” на території Національного експоцентру України (ВДНГ).

Як передає Укрінформ, про це Ткаченко написав у телеграмі.

Він повідомив, що в Україні реалізовано чудову екологічну ініціативу. “Київський кит” – найбільша скульптура з переробленого сміття.

Ткаченко розповів, що для створення скульптури в столиці сім разів виходили на прибирання.

“25 шкіл сортували сміття, тобто ще більше підлітків знатимуть, думатимуть про екологію”, - повідомив міністр культури та інформаційної політики.

Цей артоб'єкт має системи моніторингу повітря.

Ткаченко подякував Українському культурному фонду, робота якого координується Міністерством культури та інформаційної політики, за підтримку реалізації цього екологічного проєкту.

Ткаченко висловив переконання, що розвиваючи співробітництво громадськості та міністерств і підтримуючи такі проєкти, можна добитися прогресу.

“Тож, запрошую всіх помилуватися Київським китом біля 11-го павільйону ВДНГ”, - написав міністр культури та інформаційної політики.

Як повідомляв Укрінформ, 18 вересня у Києві під час екологічної акції “World Cleanup Day” зібрано близько 500 кубометрів сміття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-