У Києві на «скляному мосту» відкрили фотовиставку про Незалежність

У Києві на «скляному мосту» відкрили фотовиставку про Незалежність

Фото
Укрінформ
У Києві на пішохідному мосту між Володимирською гіркою та Аркою дружби народів відкрили фотовиставку «Незалежність – це я. Незалежність – це ми».

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, під час заходу відвідувачам представили 30 громадських ініціатив на честь 30-річчя Незалежності України.

Виставка відкрилась під музичний супровід Національного духового оркестру. Захід відвідали виконавчий директор громадської організації «ІСАР Єднання» Володимир Шейгус, голова правління ГО «Безбар’єрність» Тетяна Ломакіна, правозахисниця Олександра Матвійчук, громадська діячка, активістка Ганна Гопко, голова правління громадянської мережі ОПОРА Ольга Айвазовська, представники міжнародної спільноти та інших громадських організацій.

«Головна ідея фотовиставки - показати, як організації громадянського суспільства покращують життя людей. Ми хочемо показати, який вплив та внесок мають ці організації на те, що нас сьогодні оточує», - заявив Шейгус.

Читайте також: Цікаві вистави й фотовиставка: у Львові стартує фестиваль «Кіт Ґаватовича»

Зокрема, на фотовиставці представлені 30 світлин відомих українських фотографів, серед яких Олександр Хоменко, Павло Пашко, Сергій Нужненко та інші, які показують сучасний погляд на громадські ініціативи і їх внесок у розвиток незалежності України.

Урочисте відкриття фотовиставки " Незалежність - це я. Незалежність - це ми" / Фото: Геннадій Мінченко, Укрінформ

На експозиції також представлені фото, на яких зафіксовані історичні, екологічні, культурні, освітні та спортивні події, які відбувалися в Україні за часів незалежності. Зокрема, світлини з голосування у Верховній Раді за незалежність 1991 року, перемоги на Євробаченні співачок Руслани та Джамали, спортивні успіхи футболіста Андрія Шевченка, а також трагічні події сучасної історії, як російська агресія в Криму та на сході.

Читайте також: Виставка старовинних світлин відкрилася у Житомирі

Захід відбувається у партнерстві з Київською міською державною адміністрацією у межах урочистої церемонії нагородження переможців відбору успішних практик реалізації громадських ініціатив у вирішенні питань місцевого значення «топ-100».

Виставка триватиме до 1 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-