У КМДА заявляють, що всі ліки купують через систему Prozorro, яка унеможливлює корупцію

У КМДА заявляють, що всі ліки купують через систему Prozorro, яка унеможливлює корупцію

Укрінформ
У Департаменті охорони здоров’я КМДА всі закупівлі здійснюють через систему Prozorro, що усуває суб’єктивне втручання в процес закупівлі і унеможливлює корупційну складову.

Як передає Укрінформ, про це заявили у пресслужбі КМДА

"Чергові звинувачення у нібито розкраданні коштів на закупівлях ліків для онкохворих є щонайменше некоректними і безпідставними", - наголосили в департаменті.

У КМДА нагадали, що у п’ятницю, 10 вересня, співробітники Подільської окружної прокуратури Києва проводили обшук у приміщенні Департаменту охорони здоров’я.

Обшук проводився відповідно до ухвали Подільського районного суду Києва «з метою відшукання та вилучення речей, предметів та документів, що мають значення речових доказів у кримінальному провадженні». Працівники департаменту надали всю необхідну інформацію та співпрацюють зі слідством, запевнили у КМДА.

Читайте також: Обшуки в КМДА: прокуратура розслідує, чому в РНБО забрали земельну ділянку

"Розбіжність голосних заяв з реальністю вкотре свідчить про системний тиск на міську владу та спроби дестабілізації роботи КМДА", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, 10 вересня у Департаменті охорони здоров’я КМДА проходили обшуки у справі про розкрадання 6 млн грн на закупівлях ліків для онкохворих.

Фото: Київська прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-