Кличко розповів про життя столиці в період жорсткого карантину

Кличко розповів про життя столиці в період жорсткого карантину

Відео
Укрінформ
На Україну насувається наступна хвиля захворюваності коронавірусом, таким чином, збільшується кількість нових хворих, але Київ вже готовий до боротьби з інфекцією.

Про це в ефірі програми "Подробиці тижня" розказав київський міський голова Віталій Кличко, передає Укрінформ.

За його словами, в столиці вже є в наявності ліжко-місця для прийняття хворих. При цьому у Києві продовжує зростати кількість хворих. Також мер назвав кількість вакцинованих киян.

"Вже в місті Києві підготовлено 4100 ліжок, якщо потрібно буде, ми можемо додатково надати 550 тисяч ліжок. Всі ліжка обладнані киснем. В Києві найбільше скупчення людей в одному мегаполісі і з цим пов'язана кількість випадків захворювання. Тим не менш, ми показуємо кращі цифри по вакцинації, загально вакциновано понад 1,5 мільйона людей, а двома вакцинами імунізовано понад 750 тисяч людей", - розповів він.

Читайте також: Коронавірус у столиці: 193 нові випадки, троє людей померли

Крім того, міський голова розповів і про можливе введення обмежень для людей, які не отримали щеплення від коронавірусу

"Ми вивчаємо досвід інших країн, так званих "гібридних заходів", які можуть бути з цим пов'язані. Ми не виключаємо, що місця скупчення людей зможуть відвідувати лише люди, які мають паспорт вакцинації", - припустив Кличко.

Читайте також: В Україні новий рекорд COVID-щеплень: понад 183 тисячі за добу

Як повідомляв Укрінформ, в Україні у п'ятницю виявили 3 869 нових підтверджених випадків зараження коронавірусом. Зафіксовано 69 летальних випадків, одужало – 1 738 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-