Андріївський узвіз відзначає свій День народження фестивалем вуличного мистецтва

Андріївський узвіз відзначає свій День народження фестивалем вуличного мистецтва

Фото
Укрінформ
Всесвітньовідомий Андріївський узвіз у Києві другий день святкує свій День народження - виступами дитячих колективів, майстер-класом із гавайських танців та виставою театру просто неба.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

На Андріївському узвозі традиційно у вихідні 11-12 вересня проходить фестиваль вуличного мистецтва. Другий день святкування розпочався зі святкової ходи колективу барабанщиць та виступу хорової капели хлопчиків та юнаків "Дзвіночок" КПДЮ і Дівочого хору "Вогник" КПДЮ.

Читайте також: У Харкові пройшов фестиваль Kharkiv Sport City

Будинок дитячої творчості Подільського району до дня народження Андріївського узвозу підготував святковий концерт, в якому взяли участь художні колективи, зокрема, вокальний ансамбль "Співаночка", ансамбль ударних інструментів "Віват, Поділ!", ансамбль спортивного танцю "Колібрі", дитячий естрадний ансамбль "Шанс", клуб бардівської пісні, клуб спортивного танцю "StarWay", дитячий театр "Колесико",гурток "Текстильний дизайн", театр моди "Квітка Подолянка".

Фестиваль вуличних мистецтв з нагоди святкування Дня народження Андріївського узвозу / Фото: Геннадій Мінченко. Укрінформ

У сквері Василя Сліпака відбувся майстер-клас із гавайських танців.

Також відбулася вистава просто неба «У Києві, на Подолі.., або Гдє Ві сохнітє бєльйо?» від Театру української традиції «Дзеркало».

У програмі другого дня святкування - безкоштовні екскурсії в Київський академічний театр «КОЛЕСО», виступ Максима Бережнюка, тріо бандуристок «Kvitana», перформанс «Живі мандали», безкоштовні екскурсії від Всеукраїнської асоціації гідів. А також музична хода від Арки дружби народів до кінця Андріївського узвозу за участю 50 дітей студії естрадно-духової музики «Сувенір».

Читайте також: В Ужгороді запрацював гастрономічний квартал

Як повідомляв Укрінформ, фестиваль вуличного мистецтва до дня народження Андріївського узвозу в 2021 році відбувається вчетверте. Цьогоріч до святкування доєдналися міжнародні партнери - Міжнародний жіночий клуб Києва IWCK. Вхід на фестиваль вільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-