У Харкові пройшов фестиваль Kharkiv Sport City

У Харкові пройшов фестиваль Kharkiv Sport City

Фото
Укрінформ
Понад 100 спортивних організацій та клубів презентували свої досягнення в рамках 8-го фестивалю Kharkiv Sport City, приуроченого до Дня фізкультури і спорту.

Про це повідомляє Харківська міська рада, передає Укрінформ.

У Центральному парку культури і відпочинку представили свої досягнення понад 100 спортивних організацій та федерацій міста. Харків’яни побачили показові виступи з черлідингу, акробатичного рок-н-ролу, художньої гімнастики, дзюдо, карате тощо.

Гостям свята пропонували спробувати себе в різних видах спорту, продемонструвати силу на тренажерах, взяти участь у конкурсах і спортивному квесті.

У Харківському центральному парку культури і відпочинку до Дня фізкультури і спорту проходить традиційний спортивний ярмарок / Фото: В'ячеслав Мадієвський, Укрінформ

Відкриваючи спортивний фестиваль, секретар Харківської міської ради Ігор Терехов зазначив, що харків'яни регулярно доводять свою першість на спортивних змаганнях найвищого рівня.

Читайте також: Протягом наступного року в Україні будуть розроблятися до 6 урбан-парків - Зеленський

«Всі знають, що Харків - це спортивне місто. Наші чудові досягнення на Олімпійських та Паралімпійських іграх, проведення наймасштабнішого спортивного фестивалю - все це ще раз підкреслює, що в Харкові модно бути спортивним», - зазначив Терехов.

За його словами, в місті реалізуються проєкти, спрямовані на розвиток всіх видів спорту. Зокрема, до кінця цього року в місті має розпочатися будівництво льодової арени.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-