У Києві відбудеться міжнародний форум «Голодомори: пам’ятаємо, вшановуємо»

У Києві відбудеться міжнародний форум «Голодомори: пам’ятаємо, вшановуємо»

Укрінформ
У Києві 7 вересня відбудеться Міжнародний форум «Голодомори: пам’ятаємо, вшановуємо».

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі Національного музею Голодомору-геноциду.

“Це захід, що докорінно змінить ваше уявлення про злочини комуністичного тоталітарного режиму проти української нації. Форум розпочнеться о 12:00 у Будинку профспілок України”, - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що у форумі планується участь високопосадових осіб держави, представників міжнародних, громадських, політичних організацій, наукової спільноти, лідерів суспільної думки України.

Читайте також: Подружжя Зеленських у Вашингтоні вшанувало пам'ять жертв Голодомору

Мета форуму – актуалізувати обговорення в українському суспільстві та міжнародній спільноті тему Голодомору-геноциду 1932–1933 рр., масових штучних голодів 1921–1923 рр., 1946–1947 рр.; об'єднати суспільство задля поширення правди про злочин геноциду проти українців, вчинений комуністичним тоталітарним режимом.

Як повідомляється, вступна частина форуму «Україна і світ: формування національної пам’яті та важливість поширення правди про Голодомори» передбачає офіційні виступи високопосадових осіб держави, релігійних діячів.

Читайте також: Британка знайшла на горищі листування про Голодомор

Під час Форуму відбудуться дві панельні дискусії: «Голодомор-геноцид та масові штучні голоди 1921–1923 рр., 1946–1947 рр. як найбільші злочини комуністичного тоталітарного режиму: наукові дослідження» та «Голодомор-геноцид та масові штучні голоди 1921–1923 рр., 1946–1947 рр. як найбільші злочини комуністичного тоталітарного режиму: суспільні конотації».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-