В КМДА приходили з обшуком – по документи на неіснуючі культурні послуги

В КМДА приходили з обшуком – по документи на неіснуючі культурні послуги

Укрінформ
Правоохоронці провели обшуки у приміщенні Управління туризму Київської міської державної адміністрації. 

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Київської міської прокуратури.

“На підставі ухвали суду проведено невідкладні слідчі дії у приміщенні Управління туризму та промоцій КМДА”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що обшук проведено з метою відшукання первинних фінансових документів та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення з приводу безпідставного перерахування коштів за послуги з організації культурних заходів, які фактично не надавалися.

Читайте також: У КМДА заявили про погрози під час обшуку — просять втрутитись Монастирського

Як повідомлялося, 18 серпня правоохоронці проводили обшуки в Департаменті освіти та науки Київської міської державної адміністрації через нецільове використання коштів бюджету Києва, а також на комунальному підприємстві «Солом’янка-Сервіс» у справі про розкрадання 5 млн гривень на реконструкції школи. При цьому в КМДА наголосили, що Департамент освіти і науки та столичні заклади освіти працюють у правовому полі, відповідно до чинного законодавства та з дотриманням усіх процедур. А численні обшуки освітніх структур напередодні початку нового навчального року виглядають як акція, спрямована на дестабілізацію роботи освітньої галузі Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-