Прапори та синьо-жовті колони: будівлю Ради готують до святкування Дня Незалежності

Прапори та синьо-жовті колони: будівлю Ради готують до святкування Дня Незалежності

Фото
Укрінформ
Біля будівлі Верховної Ради триває підготовка до урочистостей, що триватимуть упродовж 20-24 серпня з нагоди Дня Незалежності України.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Так, колони, що розташовуються перед входом до другого під’їзду парламенту, прикрашають стягом України. Територія навколо ВР не огороджена парканом, що дозволяє громадянам спостерігати за встановленням святкових декорацій та фотографуватися на фоні них.

Окрім цього, на площі Конституції триває спорудження сцени, на якій 24 серпня, у День Незалежності України, о 17.00 виступить італійський співак Андреа Бочеллі.

Щорічно 24 серпня в Україні відзначається День Незалежності.

У межах відзначення 30-річчя Незалежності України відбудуться святкові заходи по всій країні. Всі вони будуть об’єднані гаслом “Ти у мене єдина”.

Читайте також: Головні події в регіонах до Дня Незалежності. Інфографіка

Зокрема, 20 серпня у Верховній Раді відбудеться відкриття стенду з Прапором Незалежності України. Також упродовж 20 - 23 серпня з 10.00 до 13.30 та 24 серпня з 10:00 до 11.30 у парламенті проходитимуть дні відкритих дверей.

24 серпня відбудеться урочисте засідання Верховної Ради, а після нього - позачергова сесія ВР, скликана Президентом Володимиром Зеленським для ухвалення законопроєкту №5712 "Про великий Державний Герб України".

Окрім цього, у Києві 23 серпня відбудеться установчий саміт ініціативи Президента України “Кримська платформа” та саміт перших леді та джентльменів “М’яка сила у новій реальності”, ініційований дружиною Президента України Оленою Зеленською.

24 серпня на вулиці Хрещатик та Майдані Незалежності відбудеться святковий парад Збройних сил України, що символізуватиме силу нашої незалежності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-