Alyona Alyona після дрифту відмиває Софійську площу

Alyona Alyona після дрифту відмиває Софійську площу

Фото, відео
Укрінформ
Реп-виконавиця Alyona Alyona, яка була присутня під час скандальної зйомки компанії Red Bull, внаслідок якої було зіпсовано бруківку на Софійській площі, долучилася до процесу прибирання.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми тут через те, що Red Bull так і не надав офіційної інформації про те, що відбувалося, є в нього дозволи чи ні, окрім одного сторіз в Інстаграмі з вибаченнями. Ми вирішили діяти не словом, а ділом, оскільки я тут була і все це бачила, хоча була впевнена в тому, що всі дозволи є і клінінг помиє це все швидко. Це відбувається не так швидко, як хотілося", – сказала виконавиця в коментарі Укрінформу.

Вона також додала, що викликала клінінгову компанію, яка допоможе швидко усунути наслідки дрифту.

Alyona Alyona також закликала представників компанії Red Bull UA надати офіційні коментарі щодо інциденту, а не "просто опублікувати сторіз в Інстаграмі".

Як повідомлялося, зранку 10 серпня на Софійській площі відбувалися рекламні зйомки з використанням екстремальних елементів. Зокрема, авто дрифтували на великій швидкості посеред пішохідної зони. При цьому міська влада не давала жодних дозволів на організацію та проведення цих зйомок.

Згодом стало відомо, що столичні правоохоронці розпочали кримінальне провадження щодо цього випадку за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 4 років.

Прокуратура в рамках розслідування справи вилучила два автомобілі, які брали участь у дрифті.

Компанія Red Bull UA вибачилася перед жителями Києва та столичною владою за екстремальну відеозйомку, внаслідок якої було зіпсовано бруківку на Софійській площі.

Прибиранням бруківки, за даними КК "Київавтодор", на замовлення Red Bull UA займається приватна клінінгова компанія.

Фото: Ангеліна Страшкулич

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-