Дрифт на Софійській площі: Red Bull перепрошує за зіпсовану бруківку

Дрифт на Софійській площі: Red Bull перепрошує за зіпсовану бруківку

Укрінформ
Компанія Red Bull UA просить вибачення у жителів Києва та столичної влади за екстремальну відеозйомку, внаслідок якої було зіпсовано бруківку на Софійській площі.

Відповідну заяву пресслужба компанії надіслала у відповідь на запит Укрінформу.

"Red Bull Україна просить вибачення у мешканців Києва та міської влади за відеозйомку, що сьогодні вранці відбувалася на Софійській площі. На жаль, сталося так, що ми не дотримались усіх необхідних процедур. Це було недоглядом з нашого боку і ми глибоко про це шкодуємо. Ми від початку керувалися правилом залишити місце проведення заходу прибраним і у тому ж стані, який був до початку проведення", – йдеться в заяві.

Зазначається, що наразі за розпорядженням компанії триває прибирання слідів від дрифту на бруківці.

Читайте також: Гендиректорка Софії Київської каже, що на очищення площі від слідів дрифту треба три дні

"Ми зробимо все можливе, щоб відновити теплі відносини з містом, які ми підтримували протягом багатьох років", – додали у пресслужбі Red Bull UA.

Як повідомлялося, зранку 10 серпня на Софійській площі відбувалися рекламні зйомки з використанням екстремальних елементів. Зокрема, авто дрифтували на великій швидкості посеред пішохідної зони. При цьому міська влада не давала жодних дозволів на організацію та проведення цих зйомок.

Читайте також: КМДА оприлюднила лист із відмовою компанії Red Bull в екстремальній зйомці

Згодом стало відомо, що столичні правоохоронці розпочали кримінальне провадження щодо цього випадку за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 4 років.

Прокуратура в рамках розслідування справи вилучила два автомобілі, які брали участь у дрифті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-