Прокуратура вилучила автомобілі, які влаштували дрифт на Софійській площі

Прокуратура вилучила автомобілі, які влаштували дрифт на Софійській площі

Укрінформ
Прокуратура у ході розслідування справи вилучила автомобілі, які брали участь в екстремальних рекламних зйомках на Софійській площі в Києві.

Про це повідомила речниця Київської міської прокуратури Надія Максимець у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Станом на 19:30 обидві машини вилучено, тривають слідчі дії", - написала Максимець.

Як повідомляв Укрінформ, зранку 10 серпня в історичному центрі столиці на Софійській площі відбувалися рекламні зйомки з використанням екстремальних елементів. Зокрема, авто дрифтували на великій швидкості посеред пішохідної зони. При цьому міська влада не давала жодних дозволів на організацію та проведення цих зйомок.

Читайте також: Уявіть собі таке у Ватикані: Ткаченко жорстко відреагував на дрифт у центрі Києва

Згодом стало відомо, що столичні правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо цього випадку за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу.

Компанія Red Bull UA опублікувала в Instagram фото зі скандальних зйомок на Софійській площі: в машинах, які дрифтували, перебували реперка Alyona Alyona та чемпіон України із дрифтингу Олександр Гринчук. Крім того, за кермом начебто перебував один із найвідоміших зірок дрифтингу – Конор Шанахан, який нібито спеціально для зйомок приїхав до Києва.

Читайте також: КМДА оприлюднила лист із відмовою компанії Red Bull в екстремальній зйомці

Користувачі Instagram залишають обурені коментарі під дописами у блозі компанії. Вони, зокрема, вимагають офіційне пояснення щодо інциденту на Софійській площі, а також закликають представників Red Bull відмити бруківку.

Фото: Надія Максимець, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-