Більше літаків і туристів: аеропорту «Київ» планують виділити землю для реконструкції

Більше літаків і туристів: аеропорту «Київ» планують виділити землю для реконструкції

Укрінформ
Київська міська рада планує розглянути питання відведення землі для аеропорту «Київ» імені І. Сікорського, щоб розпочати його реконструкцію і розширення.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це під час засідання Київради заявив Київський міський голова Віталій Кличко.

«Сьогодні у порядку невідкладності потрібно розглянути питання щодо відведення землі для аеропорту «Київ» імені Сікорського, аби розпочати його реконструкцію і розширення, для того, щоб він зміг би приймати більше літаків і туристів, які прилітають в аеропорт», - розповів Кличко.

Читайте також: Пасажиропотік аеропорту "Київ" упав майже на 70%

Як повідомлялося, у міжнародному аеропорту «Київ» ім. Сікорського розпочинаються роботи із масштабної реконструкції аеродрому, що передбачає подовження злітно-посадкової смуги, будівництво нових руліжних доріжок та перонів.

КМДА розпорядилась провести реконструкцію на аеродромі міжнародного аеропорту «Київ» імені Ігоря Сікорського. Джерело фінансування розробки проєктно-кошторисної документації реконструкції - гроші КП МА «Київ» (Жуляни). Подальше фінансування робіт із реконструкції аеродрому міжнародного аеропорту «Київ» здійснюватиметься завдяки бюджетним або залученим коштам.

Фото: kmr.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-