Поранений у Києві патрульний переніс одну операцію

Поранений у Києві патрульний переніс одну операцію

Укрінформ
Патрульний поліцейський Києва Сергій Василенко, поранений чоловіком у багатоповерхівці в Голосіївському районі столиці, переніс одну операцію, за його руку наразі борються лікарі.

Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Білошицький розповів, що ім’я пораненого поліцейського - Сергій Василенко.

«Сергій Василенко — патрульний поліцейський Києва, 27 років. Доєднався до лав патрульної поліції у 2019 році. Молодий чоловік, колишній військовослужбовець з міцним здоров'ям, захоплюється мотоспортом», - зазначив Білошицький.

Він зауважив, що упродовж двох років своєї служби Василенко неодноразово проявляв мужність і вольові якості.

«Сьогодні під час виконання службового завдання Сергія було серйозно поранено пострілом з рушниці через двері. Це ситуація, яка ще раз доводить, що небезпека очікує патрульних навіть там, де її ніколи б не чекав. І будь-який виклик може стати останнім», - розповів правоохоронець.

Читайте також: Поліція Києва затримала ревнивця, який вчинив стрілянину та поранив людину

За його словами, цей виклик «розділив життя Сергія на «до» і «після».

«Наразі за його руку борються найкращі фахівці лікарні ім.Шалімова і він вже переніс одну операцію. Надається максимальна допомога по лікуванню і реабілітації, але процес буде довгим і складним. І звісно, результат поки що невідомий. Патрульний залишиться в нашій сім’ї і на службі, не дивлячись на результат лікування, хоча ми віримо у повне відновлення», - зазначив Білошицький і побажав Василенку якнайшвидшого одужання.

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці у середу, 7 липня, проводили спецоперацію «Грім» у Голосіївському районі столиці після того, як чоловік поранив поліцейського і цивільного.

Працівники патрульної поліції виїхали на виклик щодо конфлікту у квартирі на проспекті Голосіївському. На місці події власник помешкання здійснив постріл із мисливської рушниці у напрямку поліцейських. Правоохоронець отримав вогнепальне поранення руки, а інший чоловік – поранення в обличчя. Після цього зловмисник зачинився в зазначеній квартирі, а потім скоїв підпал квартири.

Начальник столичної поліції Андрій Крищенко поінформував, що правоохоронці порушили кримінальну справу проти чоловіка, який поранив поліцейського та цивільного.

Фото: Facebook Олексій Білошицький

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-