У Києві затримали чоловіка, який поранив двох людей і підпалив квартиру

У Києві затримали чоловіка, який поранив двох людей і підпалив квартиру

Фото, відео
Укрінформ
У Києві зловмисник, який поранив правоохоронця і цивільного, під час перемовин з правоохоронцями підпалив квартиру, у якій зачинився. Наразі зловмисника затримали.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

"Під час перемовин зловмисник скоїв підпал квартири, де він зачинився. Рятувальниками ДСНС проведено заходи щодо ліквідації пожежі. Наразі працівники поліції евакуюють мешканців житлового будинку", - йдеться у повідомленні.

У Києві затримали чоловіка, який поранив двох людей і підпалив квартиру / Фото: Національна поліція України

Окрім того, відомо, що зловмисника вже затримали.

"Поліцейські затримали озброєного зловмисника, який поранив патрульного та цивільну людину, після чого зачинився у квартирі житлового будинку на проспекті Голосіївському і вчинив там підпал", - йдеться у повідомленні МВС.

Проти чоловіка порушено кримінальне провадження за фактом замаху на життя працівника правоохоронного органу.

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці проводять спецоперацію "Грім" у Голосіївському районі столиці після того, як чоловік поранив поліцейського і цивільного у Голосіївському районі.

За попередньою інформацією, працівники патрульної поліції виїхали на виклик щодо конфлікту у квартирі на проспекті Голосіївському. На місці події власник помешкання здійснив постріл із мисливської рушниці у напрямку поліцейських.

За даними поліції, правоохоронець отримав вогнепальне поранення руки, а інший чоловік – поранення в обличчя. Після цього зловмисник зачинився в зазначеній квартирі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-