У центрі Києва сталася стрілянина

У центрі Києва сталася стрілянина

Оновлено
Укрінформ
Правоохоронці встановлюють обставини інциденту зі стрільбою на столичному Печерську.

Як передає Укрінформ, про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

Повідомлялось, що на вулиці Глазунова між чоловіками стався конфлікт, під час якого один з учасників здійснив декілька пострілів вгору.

«Наразі правоохоронці встановлюють всіх учасників події. На місці працює слідчо-оперативна група та наряди патрульної поліції», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Полтавщині чоловік стріляв у поліцейськихзловмисника відправили у СІЗО

Згодом за фактом конфлікту зі стріляниною  поліцейські розпочали кримінальне провадження.

«Попередньо встановлено, що між двома бізнес-партнерами - киянином, 1972 року народження, та громадянином іншої держави, 1978 року народження, виник конфлікт, який переріс у бійку. Надалі за іноземця вступилися його двоє знайомих. У цей момент киянин дістав зброю та кілька разів вистрелив у бік опонентів», - повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Далі іноземець зі своїми знайомими сіли до автівки та поїхали у невідомому напрямку. Для розшуку авто у Києві була введена спеціальна поліцейська операція. Менш ніж за годину поліцейські зупинили розшукуваний автомобіль у Подільському районі столиці.

«В авто перебував чоловік із пораненням голови. Ми встановили його особу. Це - 37-річний уродженець Херсона, який перебуває у розшуку місцевою поліцією за скоєння вбивства. Наразі чоловік перебуває у лікарні під охороною працівників поліції. На місці, де трапилась подія, ми вилучили декілька гільз, травматичний пістолет та дозвільні документи на нього. Киянина госпіталізували з легкими тілесними ушкодженнями», - зазначив Крищенко.

За фактом події слідчі Печерського управління поліції розпочали досудове розслідування за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Як повідомляв Укрінформ, 20 травня у Києві затримали чоловіка, який влаштував стрілянину біля супермаркету і поранив військовослужбовця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-