У Києві представили українсько-французьку мистецьку резиденцію «Блакитний  лабіринт»

У Києві представили українсько-французьку мистецьку резиденцію «Блакитний лабіринт»

Укрінформ
Українсько-французьку мистецьку резиденцію  ”Блакитний  лабіринт”, яка має на меті за допомогою художніх інсталяцій привернути увагу до річки Либідь, представили її ініціатори в онлайн форматі.

Як передає кореспондент Укрінформу, “Блакитний лабіринт” – це проєкт про цілісність міського простору в форматі українсько-французької мистецької резиденції, ініційований агенцією Zvidsy, у партнерстві з ГО “Либідь Є” та Французьким інститутом в Україні.

Урбаніст та засновник Zvidsy Олександр Шевченко під час презентації розказав, що планується розмістити вздовж річки Либідь 5 мозаїк Pomme de boue, постери та QR-коди із поясненнями і посиланнями на проєкт.

Читайте також: В Україні оголосили фіналістів третього сезону конкурсу PITCH UA

“Вона (Либідь - ред.) є технічним бар’єром, вона є технічною водоймою. Вона не є місцем рекреації, місцем, куди люди приходять відпочивати з дітьми, проводити свій вільний час на вихідних”, - пояснив Шевченко.

Автори проєкту наголосили, що мають на меті створити open-air галереї, щоб привернути увагу до річки та створення зони прогулянок вздовж неї.

Як повідомляв Укрінформ, у лютому в Україні пройшов 16-й фестиваль “Вечори французького кіно” в онлайн-форматі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-