У Києві за порушення карантину закрили ще чотири ресторани

У Києві за порушення карантину закрили ще чотири ресторани

Укрінформ
У Голосіївському районі столиці закрили 4 ресторани за порушення карантинних обмежень.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба КМДА.

«8 квітня 2021 року фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в місті Києві спільно зі співробітниками Департаменту муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації та ГУ Національної поліції у місті Києві перевірили заклади на дотримання карантинних заходів на території Голосіївського району столиці. Загалом під час контролю перевірено 12 нічних закладів, виявлено та закрито 4 ресторани, які працювали з порушенням карантинних обмежень», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, мова йде про: ресторан Passenger gastro bar на вул. Саксаганського, 33/35; ресторан Nam Modern Vietnamese Cuisine на вул. Великій Васильківській, 48; ресторан Shah-Plov на вул. Антоновича, 72; ресторан-піцерію Mister Cat на Голосіївському проспекті, 132.

Читайте також: Кличко закликав уряд запровадити загальнонаціональний локдаун

За результатами перевірки на керівників складено 4 адмінпротоколи за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб», іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві з 5 квітня запровадили більш суворі обмеження, які діятимуть щонайменше до 16 квітня. Громадський транспорт перевозить лише працівників підприємств критичної інфраструктури за спеціальними перепустками.

В Україні за минулу добу, 8 квітня, зареєстрували 19 676 нових випадків COVID-19. Померли 419 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-