Київ може продовжити локдаун після 16 квітня - Кличко

Київ може продовжити локдаун після 16 квітня - Кличко

Укрінформ
Продовження суворих карантинних обмежень у столиці після 16 квітня наразі не обговорювалося. Однак, якщо ситуація з коронавірусом не покращиться, локдаун можуть продовжити.

Як повідомляє Укрінформ, про це в ефірі телеканалу "Україна 24" заявив Київський міський голова, відповідаючи на запитання, чи можуть продовжити суворий карантин у столиці до 10 травня.

"Я дуже здивований такою інформацією. І рішення про продовження карантинних обмежень приймає не Київський міський голова, а комісія ТЕБ та НС. Тобто таких засідань у нас не було, і однозначно поширюється ця інформація з невідомих джерел", - сказав Кличко.

Водночас він не виключає можливості продовження карантину у столиці після 16 квітня.

Читайте також: У Київраді відповіли Офісу Президента на критику за друк спецперепусток

"Одне можу сказати, дійсно ми можемо продовжити цей карантин, але тільки виключно будемо виходити з цифр захворюваності. І якщо буде продовжуватися хвиля захворюваності, то я не виключаю, що це може статися. Зараз 4-й день коли йдуть обмеження, і наступного тижня ми вже будемо бачити динаміку. Якщо динаміка не знизиться, то я не виключаю цього, а якщо динаміка знизиться, то карантинні обмеження будуть здійснюватися, як і планувалося, до 16 числа", — зазначив він.

Читайте також: Карантинні обмеження в Києві м’які у порівнянні з іншими країнами — Кличко

Як повідомлялося раніше, у зв'язку зі зростанням захворюваності та смертності від коронавірусу Київ із понеділка, 5 квітня, запровадив суворіші обмеження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-