На період локдауну у метро Києва змінюють графіки руху

На період локдауну у метро Києва змінюють графіки руху

Укрінформ
У столичному метрополітені оптимізують графіки руху на період посиленого карантину.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Київського метрополітену у Фейсбуці.

"Фахівці підприємства проведуть коригування графіків руху на період суворих карантинних заходів. Це дозволить забезпечити дотримання карантинних заходів і водночас оптимізувати витрати на перевезення", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Кличко закликав не купувати «спецперепустки» на транспорт в інтернеті

Як зазначається, що з початку посилених карантинних заходів у понеділок, 5 квітня, київським метрополітеном скористалися 152 тис. пасажирів. У вівторок, 6 квітня, було здійснено 210 тис. поїздок. Раніше середньодобовий пасажиропотік становив до 1 млн людей. У 2019 році підземкою користувалося 1,5 млн пасажирів щодня.

Читайте також: Деякі COVID-лікарні Києва заповнені більш ніж на 100% – Кличко

У метрополітені нагадали, що недоотримання доходів за період локдауну у 2020 році становило 621 млн грн. Для виплати заробітної плати, оплати електроенергії та забезпечення роботи підприємства кошти були спрямовані з бюджету столиці.

У підземці додали, що до 16 квітня проїзд у громадському транспорті, в тому числі метрополітені, здійснюється виключно за спецперепусткою. Документ пред’являється разом зі службовим посвідченням.

Читайте також: Влада Києва має терміново виправити ситуацію зі спецперепустками на транспорт – ОП

Як повідомлялося, у столиці з 5 квітня запровадили більш суворі обмеження, які діятимуть щонайменше до 16 квітня. Громадський транспорт перевозить лише працівників підприємств критичної інфраструктури за спеціальними перепустками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-