У Києві закрили спортклуб та два ресторани — порушували карантин

У Києві закрили спортклуб та два ресторани — порушували карантин

Укрінформ
У Києві закрили спортклуб та два ресторани і оштрафували готель за порушення умов карантину.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіційний портал Києва.

"Спільні групи у складі працівників ГУ Держпродспоживслужби в місті Києві спільно з КП "Муніципальна охорона" та представниками поліції здійснили перевірку та контроль за дотриманням карантинних заходів. За результатами перевірки припинено роботу трьох закладів. Мова йде про спортивний клуб "Fizika", ресторан "BAO" та ресторан "Хлібний". Також було виявлено та зачинено три літніх майданчики на вулиці Хрещатик, які працювали з порушенням карантинних заходів", - йдеться в повідомленні.

На підставі виявлених порушень на посадових осіб закладів складено протоколи за ст. 44-3 КУпАП. Санкція статті передбачає штраф для громадян від 17 до 34 тисяч гривень, а на заклад чекає штраф від 34 до 170 тисяч.

"Крім того, проведено перевірку готелю 11 Mirrors, у якому виявили порушення у дотриманні карантинних заходів. За результатами перевірки складено адміністративний протокол за порушення карантинних обмежень та накладено штраф. Готель зможе працювати після виправлення недоліків і з дотриманням протиепідемічних заходів", - наголошують у повідомленні.

Читайте також: На Київщині з понеділка посилюють карантин

Як повідомляв Укрінформ, у зв'язку зі стрімким поширенням коронавірусу з 5 по 9 квітня на території Київщини діятимуть додаткові протиепідемічні заходи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-