У Києві горіла лікарня

У Києві горіла лікарня

Фото
Укрінформ
У Дарницькому районі Києва на Харківському шосе, 121 рятувальники ліквідували пожежу в лікарні.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба ГУ ДСНС м. Києва у Фейсбуці.

«15 березня о 14:34 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про те, що у Дарницькому районі на Харківському шосе, 121, в лікарні виникла пожежа. На місце події було направлено рятувальників з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів», - йдеться у повідомленні.

На місці було встановлено, що на 3-му поверсі 3-поверхової будівлі лікарні, в кімнаті сестри-хазяйки реанімаційного відділення, сталося загоряння чистої постільної білизни та іншого господарчого приладдя на площі 15 кв. м.

У Києві горіла лікарня / Фото: ДСНС

Займання о 15:11 вогнеборці локалізували, а о 15:21 — ліквідували.

За інформацією ДСНС, пожежа супроводжувалася сильним задимленням, але через те, що стан хворих не дозволяв їх евакуйовувати з приміщень інтенсивної терапії, під час ліквідації пожежі проводилося провітрювання приміщень.

У цей час разом із хворими в кожній палаті перебували по одному рятувальнику та медпрацівнику.

Читайте також: Пожежа в запорізькій лікарні: трагедія сталася в реанімації COVID-відділення

Хворих на COVID-19 в приміщеннях, де виникла пожежа, не було.

На місці події працювали 6 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 25 чоловік особового складу підрозділів Головного управління ДСНС України у м. Києві. Жертв та постраждалих немає. Причина займання встановлюється правоохоронцями - подія належним чином зареєстрована у Дарницькому управлінні поліції. Після проведення відповідних експертиз буде встановлено причину загоряння.

Як повідомлялося, 12 березня о 5:51 у Подільському районі Києва на покрівлі триповерхової будівлі для літніх людей «Срібний вік» виникла пожежа. З верхніх поверхів евакуювали на перший поверх 65 осіб похилого віку та 15 осіб персоналу. Пожежу ліквідували.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-