У Києві шукали вибухівку у 11 ТРЦ і одному готелі

У Києві шукали вибухівку у 11 ТРЦ і одному готелі

Оновлено
Укрінформ
У столиці правоохооронці проводили перевірку інформації про мінування 11 торгових центрів і одного готелю.

Цю інформацію Укрінформу підтвердили у пресслужбі столичної поліції.

«Є така інформація. Профільні служби займаються перевіркою», - повідомили у пресслужбі.

Читайте також: У Києві «замінували» метро Палац спорту і Майдан Незалежності - станції закрили

За даними ЗМІ, йшлося про повідомлення про мінування ТРЦ «Лавина молл», «Дрімтаун», «Артмолл», «Атмосфера», «Караван», «Блокбастер», «Магеллан», «Плаза», «Глобус», «Гуллівер» і готель «Інтерконтиненталь».

Столична поліція перевірила інформацію про замінування торгівельно-розважальних центрів та готелю у різних районах столиці, жодних вибухових чи підозрілих предметів не виявлено. Про це повідомляє Національна поліція.

"У результаті проведених оглядів приміщень та прилеглих до них територій, фахівці не виявили жодних вибухових чи підозрілих предметів. Робота закладів наразі відновлена у звичайному режимі", - йдеться у повідомленні.

Зібрані відомості за цим фактом внесенні до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Шевченківського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

У рамках досудового розслідування поліцейські встановлюють усі обставини скоєного та причетних осіб до цієї події.

Як повідомлялося, 2 лютого у Києві правоохоронці затримали правопорушника, який неодноразово повідомляв про «мінування» станцій столичної підземки та ТРЦ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-