Мистецька премія «Київ» оголосила прийом заявок

Мистецька премія «Київ» оголосила прийом заявок

Укрінформ
Департамент культури КМДА розпочав прийом заявок на здобуття Мистецької премії «Київ».

Як передає Укрінформ, про це йдеться у повідомленні на сайті департаменту.

Мистецька премія «Київ» щороку присуджується у дев’яти номінаціях: у галузі літератури – імені Євгена Плужника; в галузі кіномистецтва – імені Івана Миколайчука; в галузі музичної композиції – імені Артемія Веделя; в галузі театрального мистецтва – імені Амвросія Бучми; в галузі образотворчого мистецтва – імені Сергія Шишка; в галузі журналістики – імені Анатолія Москаленка; в галузі народного декоративного мистецтва – імені Сергія Колоса; в галузі хореографічного мистецтва – імені Павла Вірського; в галузі циркового мистецтва – імені братів Василя та Олександра Ялових.

Читайте також: Прийом заявок на відбір куратора проєкту для Венеціанської бієнале продовжили до 31 травня

На здобуття премії висуваються нові оригінальні твори, що створені упродовж трьох останніх років, але не пізніше як за пів року до їх висунення на премію, одним або групою (до 3 осіб) митців, які живуть і працюють у Києві.

Подання здійснюють творчі спілки, наукові установи, вищі навчальні заклади Києва, заклади культури і мистецтв, театрально-видовищні та театрально-концертні організації і підприємства, видавництва, редакції газет і журналів.

«Матеріали необхідно подати до Департаменту культури не пізніше 10 лютого 2021 року (кабінет 317, бульвар Тараса Шевченка, 3, Київ, 01024)», - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Визначені лауреати Всеукраїнської літературно-мистецької премії ім. Братів Лепких за 2020 рік

До листа-подання треба додати: протокол засідання, на якому було ухвалено рішення про висунення кандидата (кандидатів) на отримання премії - 2 примірники з печатками; творчу характеристику кандидата (кандидатів) – 2 примірники з печатками.

Для уточнення інформації можна звертатися до відділу мистецтв та культурно-освітніх закладів Департаменту культури, контактні телефони: (044) 279-71-26, 279-67-58.

Фото: khreschatyk.news

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-