Притула – про вибори у Києві: За такої низької явки кожна сотня голосів матиме значення

Притула – про вибори у Києві: За такої низької явки кожна сотня голосів матиме значення

Укрінформ
Кандидат на посаду міського голови у Києва від партії "Голос" Сергій Притула заявив, що політсила буде відстоювати законність голосування на кожній виборчій дільниці, а за підсумками паралельних підрахунків партії, йому "переживати нема за що".

Про це він заявив на брифінгу після завершення голосування, повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу партії.

"Ті дані, якими ми оперуємо за підсумками екзитполів, за підсумками наших паралельних підрахунків, показують, що поки що мені дійсно переживати нема за що. Хоча украй низька явка дозволила представникам деяких проросійських сил значно наростити свою електоральну підтримку. І це вкрай сумно, що подібне відбувається у столиці на сьомому році війни", - сказав Притула.

Водночас він висловив думку, що попереду "дуже неспокійна ніч, адже за такої низької явки кожна сотня-друга голосів може мати значення".

Читайте також: Кличко здивований тим, що за даними екзитполу Попов посідає друге місце

Як повідомлялося, за даними екзитполу в межах спільного проєкту «Студії Савіка Шустера» та телеканалу «Україна 24», на виборах Київського міського голови за Віталія Кличка («УДАР» Віталія Кличка») віддали голоси 45,93% виборців, за Олександра Попова («ОПЗЖ») 9,62%, Ірину Верещук («Слуга народу») – 8,53%, Олексія Кучеренка (ВО «Батьківщина») – 7,82%, Сергія Притулу («Голос») - 7,27%.

За результатами проведених в день виборів опитувань соціологічної групи "Рейтинг", у Києві найбільше шансів здобути перемогу на місцевих виборах має чинний міський голова Віталій Кличко (47,8%), на другому місці Олександр Попов (8,6) на третьому - Сергій Притула (8,3%), четвертому – Ірина Верещук (8%).

Як повідомляв Укрінформ, у неділю, 25 жовтня, в Україні пройшли місцеві вибори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-