Київ з 16 жовтня починає опалювальний сезон

Київ з 16 жовтня починає опалювальний сезон

Укрінформ
Київ із 16 жовтня розпочинає опалювальний сезон.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це повідомив на брифінгу Київський міський голова Віталій Кличко.

"Із 16 жовтня Київ розпочинає опалювальний сезон. Із завтрашнього дня ми розпочнемо подачу тепла в систему. Я вже підписав відповідне розпорядження. Місто ухвалило таке рішення з огляду на середньодобову температуру. За прогнозами синоптиків, з наступного тижня буде похолодання, вночі температура опуститься до 3-5 градусів тепла", - сказав Кличко.

Читайте також: До опалювального сезону готові 95% будинків, мереж та котелень – Прем'єр

Він зазначив, що на повний запуск централізованої системи опалення - протяжністю 27 тисяч кілометрів до майже 12 тисяч будинків - місту потрібно приблизно тиждень. За його словами, підключення лікарень, шкіл, садочків та інших закладів соціальної сфери відбувається за окремими заявками їх керівників.

"Я дав доручення ЖЕКам і теплопостачальним підприємствам подбати, щоб в усіх квартирах киян було тепло. Контролювати стабільне та надійне теплопостачання буде спеціально створена в місті житлово-комунальна інспекція", - додав Кличко.

Як повідомлялося, підключення житлових будинків до опалення розпочинається з урахуванням температури повітря, яка має опуститися до позначки +8 і нижче градусів за Цельсієм і триматися на такому рівні щонайменше протягом трьох днів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-