У столиці сім пунктів не готові до проведення ЗНО

У столиці сім пунктів не готові до проведення ЗНО

Укрінформ
Фахівці ГУ Держпродспоживслужби у Києві спільно з Департаментом освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради провели моніторинг пунктів для проведення пробного ЗНО і в семи з них виявили порушення.

Про це повідомляє Держпродспоживслужба.

"За результатами у 7 пунктах були виявлені порушення вимог постанови Головного державного санітарного лікаря України від «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при проведенні зовнішнього незалежного оцінювання та єдиного фахового вступного випробування в період карантину у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)»", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, відсутній медичний працівник, співробітники недостатньо забезпечені засобами індивідуального захисту (маски медичні, рукавички), антисептичними та дезінфекційними засобами, безконтактними термометрами.

Читайте також: Гроші за пробне ЗНО почнуть повертати з 1 липня

Зазначається, що інші 95 пунктів в Києві відповідають вимогам.

У Держпродспоживслужбі поінформували, що для проведення моніторингу дотримання протиепідемічних заходів у пунктах тестування, розміщених на території Києва, працюватимуть напередодні початку кожної сесії ЗНО 10 робочих груп.

До складу груп входять спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві та Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Як повідомляв Укрінформ, основна сесія ЗНО відбудеться з 25 червня по 17 липня, всього підготовлено 82 тисячі аудиторій у понад 5 тис. пунктах тестування.

Також МОН спільно з НАК "Нафтогаз", дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Посольством Швейцарії в Україні та за участі облдержадміністрацій провели роботу по забезпеченню всіх пунктів тестування масками, засобами індивідуального захисту, дезінфекційними засобами тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-