У Києві кількість заражених коронавірусом зросла до 34 - Кличко

У Києві кількість заражених коронавірусом зросла до 34 - Кличко

Укрінформ
У середу вдень у столиці зареєстровані ще три нових випадки захворювання на коронавірус. Кількість киян, що захворіли на Covid-19, зросла в місті до 34 осіб.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"У Києві збільшується тривожна статистика. Сьогодні вдень додалися ще 3 лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірус. Дані ми отримали від Державної установи "Київський міський лабораторний центр МОЗ України". Кількість киян, які захворіли на Covid-19, зросла до 34 осіб", - зазначив Кличко.

Так, за словами мера Києва, всі троє киян, у яких лабораторні дослідження підтвердили діагноз, - чоловiки віком 31 рік, 36 років та 67 років. Двоє з них нещодавно повернулися з Ізраїлю, один - з Об'єднаних Арабських Еміратів. ''Усі троє пацієнтів госпіталізовані до Олександрівської лікарні столиці'', - повідомив Кличко.

Як повідомляв Укрінформ, Кабмін до 24 квітня запровадив по всій Україні надзвичайну ситуацію і продовжив карантин.

Читайте також: Коронавірус у Києві: головлікар Олександрівської лікарні обіцяє оперативні дані

В Україні станом на ранок 25 березня 113 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 4 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні.

Станом на ранок середи, 25 березня, в світі, за даними сайту Worldometer, зареєстровано 436 538 випадків зараження коронавірусом, зокрема 19 643 летальних і 111 889 випадків одужання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-