У Києві заборонили користуватися дитячими і спортивними майданчиками

У Києві заборонили користуватися дитячими і спортивними майданчиками

Укрінформ
Київміськрада ухвалила заборонити до покращення епідситуації з коронавірусом користуватися дитячими і спортивними майданчиками.

Про це сказано у Протоколі № 16 Постійної комісії ТЕБ та НС «Про запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби Covid-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та введення додаткових обмежувальних заходів на території міста Києва», опублікованому на Офіційному порталі Києва.

"Районним в місті Києві державним адміністраціям, комунальному об’єднанню «Київзеленбуд», ГУ Національної поліції України у м. Києві забезпечити проведення інформаційної та роз’яснювальної роботи щодо заборони користування дитячими та спортивними майданчиками в парках, скверах та на прибудинкових територіях", - сказано в документі.

Крім того, протоколом затверджено й низку інших обмежень, зокрема щодо роботи громадського транспорту та проїзду в ньому, а також щодо кількості покупців, які можуть одночасно перебувати у магазинах та аптеках.

Читайте також: У Києві зареєстрували сім нових випадків зараження коронавірусом

Як повідомляв Укрінформ, з 23 березня у Києві запроваджуються більш жорсткі обмеження карантинного режиму.

За інформацією Міністерства охорони здоров’я, станом на ранок 21 березня в Україні зареєстровано 41 лабораторно підтверджений випадок Covid-19, з них 3 летальні.

На території міста Києва зареєстровано 3 лабораторно підтверджені випадки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-