Жахливе вбивство у Києві: Дівчат, які орендували квартиру на Новий рік, знайшли у шафі

Жахливе вбивство у Києві: Дівчат, які орендували квартиру на Новий рік, знайшли у шафі

Фото
Укрінформ
В одній з квартир на вулиці Кирилівській у Києві вдень 4 січня були виявлені два трупи.
За цим фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, інформує поліція Києва.

"До Подільського управління поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що в приміщенні власної квартири, яку вона здавала в оренду на свята, виявила два бездиханні тіла жіночої статі", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: За подвійне вбивство 20-річного мешканця Сумщини ув'язнили довічно

Тепер особи загиблих встановлено: це киянки 2000 і 2003 років народження. Для встановлення остаточної причини смерті тіла постраждалих будуть спрямовані на судово-медичну експертизу.

Обидві дівчини були оголошені в поліції, як зниклі, з 2 січня. Їх тіла були зв'язані та всі порізані гострим предметом. На убитих нарахували десятки ножових поранень.

Однією з убитих, попередньо, є та дівчина, яка й орендувала квартиру з хлопцем. Однак хлопця на місці не було.

Читайте також: У Каховське управління поліції жбурляли димові шашки через резонансне вбивство

Жінка здавала квартиру подобово. Востаннє її орендували хлопець і дівчина 31 грудня. Мешканці мали здати її 4 січня, але коли господиня зайшла до квартири, то побачила на балконі в шафі два трупи, що лежать один на одному. Ноги загиблої були замотані скотчем. Також є інформація, що 3 січня хлопець, який орендував квартиру, надіслав смс і повідомив, що вони з'їдуть раніше.

За даним фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочате кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення та затримання причетних до цього осіб.

Фото: ДТП.kiev.ua; Київ оперативний

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-