У Києві проходить міжнародна виставка

У Києві проходить міжнародна виставка "Зброя та безпека-2019"

Фото
Укрінформ
У Києві розпочала свою роботу ХVІ міжнародна спеціалізована виставка "Зброя та Безпека — 2019".

Про це повідомляється на сайті Міноборони.

"Безпека в сучасному світі є вкрай важливою. Україна — держава, яка знаходиться, на жаль, не перший рік у воєнних зіткненнях. Маємо приділяти увагу і безпеці, і обороні. Тому маємо розвиток військово-промислового комплексу, маємо увагу до цього напрямку, і маємо завдання і бажання забезпечити безпеку нашої держави і наших громадян", - сказав під час відкриття виставки міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

На відкритті виставки також присутні міністр оборони України Андрій Загороднюк і начальник Генштабу ЗСУ Руслан Хомчак.

У виставці беруть участь понад 370 учасників. З них - 48 іноземних із 16 країн. Це США, Польща, Данія, Фінляндія, Бельгія, Білорусь, Австрія, Чехія, Туреччина, Німеччина, Італія, Латвія, Хорватія, Ізраїль, Китай, Казахстан. Національними павільйонами представлені США (9 компаній), Польща (5 компаній), Туреччина (14 компаній) і Чехія (3 компанії).

Серед українських учасників - 36 підприємств ДК "Укроборонпром", 23 підприємства ГО "Ліга оборонних підприємств України", 2 підприємства Державного космічного агентства України та ще понад 130 інших державних і приватних підприємств як ОПК, так і суміжних галузей.

Виставка «Зброя та безпека - 2019» / Фото: Багмут Павло. Укрінформ

Читайте також: Оновлення Укроборонпрому: Абромавичус призначив керівників ще трьох напрямків

На виставці демонструють озброєння, військову та спецтехніку, військову авіаційну техніку та наземне обладнання, оснащення солдата, тилове забезпечення, технічні засоби охорони кордону та прикордонного контролю. Для цивільних представляють мисливську, спортивну, холодну зброю, екіпірування.

Виставка триватиме до 11 жовтня в міжнародному виставковому центрі на Броварському проспекті, 15.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-