Музика, театр, дегустації та квест: Київ і Буча запрошують на

Музика, театр, дегустації та квест: Київ і Буча запрошують на "О-FEST"

Афіша
Укрінформ
Міжнародний музичний фестиваль оперети, опери та мюзиклу "О-FEST" всьоме відбудеться в Україні. Традиційно він буде проходити у Києві (9 червня) та Бучі (8 червня).

Про це повідомляє прес-служба Національної оперети.

"Фестивальні події відбуватимуться 8 червня у міському парку м. Буча, 9 червня - біля арки Дружби народів та на сцені Національної оперети України у Києві. Учасниками "О-FEST-2019" стануть понад 50 творчих колективів та більш ніж 750 представників різноманітних творчих напрямків", - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, відбудуться два гранд-концерти — у Києві та Бучі. В "О-FEST-2019" візьмуть участь провідні артисти, музиканти та диригенти з України, Білорусі, Литви, Грузії, Молдови, Казахстану, Азербайджану, Узбекистану, Польщі, Румунії, Словаччини, Китаю, Ірану, Об’єднаних Арабських Еміратів.

Цьогоріч у програмі фестивалю будуть презентовані класичні твори, звучатиме джаз, поп-рок, сучасна електронна музика та багато інших музичних жанрових варіацій. Також на гостей чекають незвичні сценічні формати: пластичний театр, колектив ексцентрики і буффонади, імесивний квест.

На локаціях "О-FEST" пройдуть авторські майстер-класи, воркшопи, презентації, експонуватимуться сучасні арт-проекти та художні виставки, відбудуться кулінарні дегустації та дитячі розважальні програми.

Читайте також: У Києві відбудеться прем’єра опери-антиутопії GAZ за мотивами Леся Курбаса

Засновники та організатори фестивалю - Київський національний академічний театр оперети та Бучанська міська рада. "О-FEST" проходить за підтримки КМДА, Київської ОДА та Департаменту культури КМДА.

Фото: operetta.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-