У День Європи до Києва завітає Євробус

У День Європи до Києва завітає Євробус

Укрінформ
У рамках відзначення Дня Європи, 18 травня, в Києві відбудуться заходи з інформування українців про можливості для молоді, бізнесу, громадянського суспільства, органів влади, які відкриває Угода про асоціацію з ЄС.

Про це йдеться в релізі компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, який є в розпорядженні Укрінформу.

“У рамках святкування Дня Європи до Києва завітає "Євробус" - автобус, що мандрує містами України задля поширення інформації про Угоду про асоціацію з Європейським Союзом та про можливості, які вона відкриває для молоді, бізнесу, громадянського суспільства, органів влади та всього населення”, - йдеться в релізі.

Захід триватиме з 11 до 16 год. на Михайлівській площі, відвідувачів чекають ігри, вікторини з призами, пізнавальна інформація про відносини України з Європейським Союзом, зустріч з представниками делегації Європейського Союзу в Україні. З нагоди прибуття "Євробуса" до Києва із вітальним словом виступить голова представництва Європейського Союзу в Україні Хюг Мінгареллі, посол Німеччини в Україні Ернст Райхель, директор Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина.

Відбудеться презентація проекту Імпакт – підтримка імплементації зони вільної торгівлі в Україні, Молдові, Грузії.

Читайте також: Moto Open Fest та “Музичні фрески Станковича”: як Київ відзначатиме День Європи

Проект «Євробус» реалізується ГО «Буковинська агенція регіонального розвитку» за підтримки проекту «Імпакт - Підтримка імплементації ЗВТ в Україні, Молдові та Грузії», що втілюється компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH в рамках Регіонального фонду Східного партнерства з питань реформи державного управління.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-